O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Citibank από την Alpha Bank

alphaΤην έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού έλαβε η συγκέντρωση που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την ALPHA BANK επί των περιουσιακών στοιχείων κυριότητος της CITIBANK που απαρτίζουν τον κλάδο λιανικής τραπεζικής που διατηρεί η τελευταία στην Ελλάδα και του επί του συνόλου των μετοχών εκδόσεως της ανώνυμης εταιρείας DINERS CLUB OF GREECE FINANCE COMPANY S.A.
Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των εργασιών Λιανικής Τραπεζικής της Citi, η Alpha Bank ισχυροποιεί περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική τραπεζική αγορά και εμπλουτίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της στους Πελάτες υψηλής οικονομικής επιφάνειας. Η συνεργασία με το Diners Club,
ένα εμπορικό σήμα υψηλού κύρους, ενισχύει επίσης σημαντικά την ήδη ισχυρή παρουσία της Τραπέζης στην αγορά των πιστωτικών καρτών.
H εξαγορά των εργασιών Λιανικής Τραπεζικής της Citi εκτιμάται ότι θα συμβάλει, εντός των επομένων δύο ετών, στην αύξηση της κερδοφορίας της Τραπέζης κατά 50 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των συνεργειών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου